Campanie umanitara de sarbatori

„Sufletul binefacator va fi saturat, si cel ce uda pe altii va fi udat si el.” (Proverbe 11.25)

cadouri

In 2014, Asociatia Pro S.E.R.V. (www.pro-serv.ro) relanseaza campania „Craciunul vine pentru toti oamenii”, care vizeaza colectarea si distribuirea de cadouri si ajutoare catre persoane din categorii sociale defavorizate. Beneficiarii din acest an vor fi persoane dezavantajate (batrani, persoane cu dizabilitati, copii orfani sau din familii cu probleme, oameni ai strazii si din alte categorii sociale), din judetul Braila.

Cei care vor sa sustina campania o pot face cu produse expediate la adresa asociatiei sau financiar in contul organizatiei (mentionand destinatia donatiei), in perioada 6 – 24 decembrie 2014. Produsele pot fi noi sau folosite, dar in stare optima, cele noi urmand a fi oferite cadou, iar cele „second hand” distribuite sub forma de ajutoare. Persoanele, care nu pot oferi sustinere materiala sau financiara, ne pot oferi un suport pretios recomandand aceasta campanie.

Precizari:
1. Produsele donate nu trebuie sa fie perisabile sau degradabile la transport. Astfel, desi apreciem eforturile si bunele intentii, va rugam sa nu trimiteti prin posta/curier, mancare gatita sau dulciuri de casa. Acesta este doar un exemplu, restul lasam la aprecierea fiecarui posibil donator.

2. Tinta noastra pentru sarbatorile din acest an este sa achizitionam cel putin 50 de carti pentru copii, cu tematica spirituala (preferabil Biblii), dar si alte carti incurajatoare pentru cei mari. Din aceasta perspectiva, donatiile financiare ne pot fi de un real ajutor.
3. Puteti sustine activitatea asociatiei noastre si dupa incheierea acestei campanii, prin donatii diverse. In mod deosebit, dorim sa atragem atentia asupra faptului ca lucruri, care noua poate nu ne mai sunt de folos, altora le sunt vitale. Si, cand spunem lucruri, ne referim nu doar la haine, asa cum ne-am obisnuit, ci si la alte produse prin care pot fi ajutate atat persoane, cat si organizatii. Asa ca, puteti sa intocmiti o lista, cu tot ceea ce nu mai utilizati sau vreti sa aruncati, si sa ne-o comunicati, pentru a decide impreuna ce poate fi donat.
4. Va multumim anticipat pentru suporul acordat.

Adresa asociatiei:
Asociatia Pro S.E.R.V., Doinei 46, Braila, 810097
Conturile asociatiei:
RO43BACX0000000875649001 – pentru lei
RO16BACX0000000875649002 – pentru euro
UniCredit Tiriac Bank

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.