Adopta un bolnav

„am fost bolnav, si ati venit sa Ma vedeti” (Matei 25.36)

adopta_2_300x300baruc.ro va desfasura, incepand din aceasta toamna, proiectul „Adopta un bolnav!”. In cadrul proiectului mentionat, vom mediatiza, pe acest blog si prin alte mijloace de comunicare, cazurile pe care dv. ni le veti aduce in atentie sau pe care noi le vom propune. Pentru rezolvarea cazurilor semnalate, noi vom apela la ONG-uri diverse sau organizatii religioase, dar contam si pe contributiile dv., nu in contul baruc.ro, ci in beneficiul celor care se afla in situatii dificile si, posibil, isi vor da si datele de contact pentru a beneficia de suport.

Ajutorul nu inseamna insa doar o contributie financiara, acesta putand fi acordat si sub alte forme: material (medicamente, o carte, hrana), psihic (incurajari, indrumari), fizic (pentru cei care depind de altii in aceasta privinta, macar pentru o ora) si, nu in ultimul rand, desi e mentionat la sfarsit – spiritual (cu o rugaciune impreuna – fara constrangere pentru acceptare – sau in taina).

Trebuie sa precizam ca prin „bolnav” nu intelegem doar persoanele cu boli foarte grave ori in stadii terminale, desi acestea au cel mai mult nevoie de ajutor si indrumare. Daca doriti sa ne fiti partener in acest proiect, ca persoana fizica sau juridica, va rugam sa ne contacati la adresa contact[at]baruc[dot]ro sau pe pagina de contact

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.