Apel pentru o persoana bolnava de leucemie

„am fost bolnav, si ati venit sa Ma vedeti; am fost in temnita, si ati venit pe la Mine.” (Matei 25.36) „Adevarat va spun ca, oridecateori ati facut aceste lucruri unuia din acesti foarte neansemnati frati ai Mei, Mie mi le-ati facut.” (Matei 25.40)

 Mesaj primit pe email:

Am o prietena de 27 ani care este bolnava de leucemie acuta si este in stare foarte grava la spitalul Fundeni la sectia Hematologie! Ea are nevoie de trombocite pt ca nu mai are aproape deloc si din aceasta cauza are mici hemoragii interne si este plina de vanatai pe tot corpul! este pericolul sa aiba hemoragii mari si sa moara. Ea ar trebui sa inceapa chimioterapia dar nu poate pentru ca este foarte slabita.

Fac un apel catre persoanele dornice care au venele groase si cu grupa A2 pozitiv sa faca un mic efort si sa doneze trombocite pentru aceasta fata care are o fetita de nici 2 anisori. Aceste donari se fac la Centrul de Transfuzie Sanguina BUCURESTI se afla pe Str. C-tin Caracas Nr. 2-8, la etajul 3 ,in zona Piata Victoriei. Este deschis intre orele 8-14.

Donarile se fac pentru Bianca Filipescu internata la Spitalul Fundeni sectia de hematologie.

Va rog din suflet sa va rugati pentru ea!

Iar eu va rog nu doar sa va rugati, ci si sa dati, daca aveti in plus si puteti oferi! Isus nu a fost zgarcit cu Sangele Sau!

Nota:

1. Dintr-un email trimis de o ruda a bolnavei, reiese ca pot fi donate si alte grupe de sange, nu doar A2 pozitiv.

2. Sublinierile din emailul citat imi apartin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.