Bilete gratuite pentru zboruri intergalactice

„Si dupa ce Ma voi duce si va voi pregati un loc, Ma voi intoarce si va voi lua cu Mine, ca acolo unde sunt Eu, sa fiti si voi. Stiti unde Ma duc si stiti si calea intr-acolo.” (Ioan 14.3-4)

Din data de 25 martie, avioanele operatorilor de zbor low-cost vor decola de pe aeroportul Otopeni. Cum va afecta acest lucru dinamica preturilor si, respectiv, a vanzarilor?

Globalizarea a condus la o intensificare fara precedent a relatiilor sociale si economice in intreaga lume. Dinamica acestor relatii a devenit una foarte rapida, presupunand modalitati corespunzatoare de comunicatii si de transport. In Romania, s-au conturat anumiti factori care au dus la o crestere a numarului de optiuni pt transportul aerian. Dintre acestia au prevalenta intensificarea relatiilor comerciale si de afaceri, oportunitatile de a lucra in strainatate si cresterea mobilitatii fortei de munca, amploarea fenomenului de calatorii-business, amplificarea interesului pentru activitati recreative si a oportunitatilor turistice pentru satisfacerea acestora in afara tarii, precum si cresterea numarului de persoane interesate de turismul de week-end sau de „de shopping”. Aparitia si evolutia acestor factori a fost conditionata de un anumit context geo-politic, in primul rand de aderarea la Uniunea Europeana, dar si de o anumita dinamica a vietii economico-sociale pe plan intern si extern. Pentru a indeplini cel mai bine aceste noi si numeroase solicitari si tendinte ale unei piete in expansiune, au aparut si s-au dezvoltat operatorii aerieni low-cost. Aceste companii se diferentiaza prin practicarea unor preturi mici, posibile prin adoptarea unor masuri de reducere a costurilor, cum ar fi utilizarea pistelor unor aeroporturi marginase, folosirea cu preponderenta a unui tip de aeronava, pentru reducerea cheltuielilor aferente calificarii personalului si acordarea, la bordul avionului, doar a acelor servicii considerate necesare – ceea ce presupune excluderea mancarii si a bauturii. Produsele de mancare si bautura pot fi obtinute, dar contra unei sume care se achita pe loc si care nu este inclusa in pretul biletului.

Unul dintre factorii care conditionau in mod esential pretul biletului – lansarea de pe aeroporturi mai ieftine pentru operatorii de zbor, a fost insa modificat in Romania, si, astfel, cei care puteau fi definiti si targetati ca pasageri ai acestui tip de transport pot avea probleme in a mai accesa astfel de servicii, din motive legate de cost, in cazul in care acestea au crescut si se vor reflecta in pret. In aceste conditii, vor aparea fie conversii ale optiunilor de transport (chiar daca nu exista, in prezent, alternative cu adevarat viabile), fie o reajustare de buget, fie decalarea calatoriilor sau chiar anularea lor. In aceste conditii, schimbarea este mai putin pozitiva, atat pentru operatorii de transport, cat si pentru clientii lor. In ceea ce priveste avantajele oferite de conditiile noului spatiu pentru decolare, acestea sunt inca disputate, din diferite motive, incusiv legate de accesibilitate.

Biblia mentioneaza ca, intr-un univers global, in care Pamantul va adera la Uniunea Planetelor fara pacat, in care Pamantul nu va mai fi proscris si exilat, in care oportunitatile de a studia creatia lui Dumnezeu si acelea de a lega relatii cu toate creaturile sale vor fi neingradite, zborurile galactice fara cost vor fi obisnuite. Primul zbor de acest fel va fi atunci cand Pilotul salvator al omenirii rascumparate va veni sa ne ia de pe acest aeroport avariat, pentru a ne transfera, provizoriu, la baza sa. Schimbarea de aeroport va fi doar tranzitorie si nu va avea decat efecte pozitive asupra vietilor noastre. Iar dupa ce aeroportul de pe aceasta umila planeta va fi renovat, va deveni centrul preferat al tuturor zborurilor galactice, deoarece si baza Sa se va muta pe planeta aceasta. Pentru aceste zboruri nu avem nimic de achitat, totul a fost platit de El in avans. Dar si noi avem ceva de facut, ceva foarte important – sa rezervam bilete. Acestea nu pot fi rezervate decat de catre fiecare in parte, iar modul in care se poate face este prezentat detaliat in acea Carte care este, in mod cert, cel mai complex ghid de acces catre zborurile galactice. Chiar daca numarul de bilete este nelimitat, programul de functionare al casei de bilete poate fi oricand suspendat, de aceea este bine sa ne grabim! Daca iti place sa zbori si visezi la o calatorie intergalactica, nu uita ca doar „daca ai Carte ai parte”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.