Sari la conținut

Cartea potrivita, la momentul potrivit si in locul potrivit

„Toate isi au vremea lor, si fiecare lucru de sub ceruri isi are ceasul lui.” (Eclesiastul 3.1)

Potrivit Eclesiastului, orice lucru are „o vreme a lui”. Si cititul isi are vremea lui si fiecare carte are timpul ei potrivit pentru lectura. Calendarul lecturilor corespunde celui biologic, dar si celui anual si, inclusiv, momentelor noastre de devotiune si ritualului nostru de recreere, cotidian si periodic.  

Un alt proverb spune: „Omul potrivit, la locul potrivit!”. Parafrazand, am putea spune: „Omul potrivit, cu cartea potrivita!”

Cartea potrivita o gasiti, daca o cautati in modul potrivit, la timpul potrivit si in locul potrivit.

Trecand in revista toate „potrivelile” de mai sus, va putem sugera:

–          Modul potrivit: consultand recenziile si recomandarile pe care le vom realiza pe www.baruc.ro, intr-o Gala a cartii crestine, dar si categoriile si prezentarile de pe www.librariabaruc.ro;

–          Timpul potrivit: cel al reducerilor si, mai ales cel in care acestea converg cu timpul liber, respectiv cu perioadele de vacanta;

–          Locul potrivit: www.librariabaruc.ro, cu recomandari pentru sectiunile de Promotii si Produse noi, fara a va limita initiativa cautarii printre produsele expuse.

Daca „Sunteti cu ochii pe noi!”, s-ar putea sa fim si noi cu aceste potriveli pe voi si cu multele altele la care ne gandim, dar pe care nu vi le spunem acum, pentru ca nu vrem sa va covarsim.

Va asteptam, deci, vizitele, emailurile, telefoanele, intrebarile si comenzile, la datele de contact indicate pe www.librariabaruc.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *