Sari la conținut

Inima de Tata

„Poate o femeie sa uite copilul pe care-l alapteaza, si sa n’aiba mila de rodul pantecelui ei? Dar chiar daca l-ar uita, totus Eu nu te voi uita cu niciun chip: Iata ca te-am sapat pe manile Mele” (Isaia 49.15-16)

Un bebelus care s-a nascut cu o malformatie rara si care traieste de cateva luni ajutat doar de aparatura tehnica din spital, i-a adus pe parintii sai in fata justitiei. Mama vrea ca bebelusul sa fie deconectat de la aparatura care il tine in viata, in timp ce tatal refuza acest lucru.

Mama este de partea doctorilor care sustin ca bebelusul trebuie deconectat de la sistemul care il ajuta sa respire. „Viata copilului este mizerabila si nemiloasa” au sustinut avocatii spitalului in fata curtii de judecata, potrivit CNN.

Incredibil – Bebelus paralizat din cauza unei suzete inmuiate in miere

De obicei, se spune… „inima de mama”, sintagma care vizeaza o „inima” care nu poate uita si capabila de o iubire care poate sa mearga pana la sacrificiul suprem (nu ca oamenii pot face un sacrificiu suprem). Dar, in articolul citat partial mai sus, am citit o cu totul alta poveste, nu atat de frumoasa si miscatoare, despre mame. Am aflat astfel ca exista si tati care pot pleda pentru viata fiilor lor, iar cand un barbat face asta, este chiar coplesitor… Stiu insa un Tata care nu doar a pledat pentru viata mea, ci S-a dat pe sine pentru ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *