Sari la conținut

Libraria Baruc – Magazinul de 1 iunie

„Cum isi va tine tanarul curata cararea? Indreptandu-se dupa cuvantul Tau. (Psalmul 119.9)

 Toti am fost copii si stim cum este sa astepti zilele de sarbatoare, ca sa primesti un cadou – mai mic sau mai mare. Drept vorbind, toti asteptam cadouri mari, chiar si atunci cand am incetat sa mai fim mici.

Dar, cadourile mari nu sunt date de volum sau de valoarea materiala, ci de cu totul altceva: de semnificatia darului pentru primitor si, mai mult, de modul in care darul respectiv va influenta viata noului posesor. Din perspectiva crestina, putem spune chiar mai mult: valoarea unui dar este data de modul in care acesta reflecta – si il conduce pe primitor catre – Darul suprem.

Sunt multe invitatii si multe tentatii in aceasta lume; in vremurile noastre, in care se traieste consumerist, ofertele s-au inmultit si, in dreptul fiecarei persoane si pentru fiecare ocazie, posibilitatile privind darul de primit s-au inmultit incredibil.

Dintre multele glasuri care cheama, speram sa fim un glas, nu in pustie, ci intr-o padure cu multe uscaturi, care ameninta sa se prabuseasca si sa ne jefuiasca de Darul Vietii. Un glas care ii cheama pe copii, tineri, parinti si educatori sa ofere copiilor, cu ocazia Zilei de 1 iunie si in luna care le este consacrata, acele daruri care pot sa ramana si sa ii insoteasca pe cei mai mici sau mai mari, pe tot parcursul vietii, atat pe vremea rea, cat si pe vreme buna.

Pentru a inlesni oferirea unuor daruri de acest tip, Libraria Baruc lanseaza, de maine, 14.05.2010, orele 12.00, un program de promotii, cu reduceri de 10% la aproximativ 100 de produse destinate copiilor si tinerilor, precum si persoanelor responsabile cu educatia acestora. Reducerile sunt valabile pana pe data de 14.06.2010, in functie de stocuri.

Posibilitatile pot fi cunoscute, accesand categoria Magazinul de 1 iunie sau sectiunea Promotii, in perioada indicata.

Va asteptam!

Nota: cei care comanda Biblii speciale, vor primi cadou si un semn de carte din piele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *