Libraria Baruc – Produs editorial nou

„Baruc a scris intr-o carte” (Ieremia 36.4)

Pentru sarbatori si pentru anul care vine, Libraria Baruc iti propune un abonament la un nou produs editorial, cu texte motivational-inspirationale si un plan de dezvoltare personala, inclusiv de management al timpului si activitatilor. Cartea este utila tuturor segmentelor ocupationale si fiecarui segment de varsta: elevi, studenti, angajati, alte categorii socio-profesionale, tineri sau mai putin tineri. Descrierea produsului: format A 5, 140 pagini. Pret: 16 lei. Produsul este disponibil pe baza de abonament. Pentru abonament, puteti lansa comenzi la adresa: contact@librariabaruc.ro sau la numerele de telefon accesibile pe site.

Cartea este un produs unic si novator, in mod cert original. Produsul este disponibil in mai multe parti si prima parte va fi livrata in luna decembrie. Comenzile se pot lansa, pentru prima parte, pana cel tarziu pe 15 noiembrie 2010.

Discount-uri: Comenzile, lansate in perioada 15-24 octombrie, beneficiaza de un discount de 12,5%, iar pentru comenzi mai mari, se ofera un discount suplimentar.

Recomandare: Cartea poate fi oferita in dar sau poate fi achizionata pentru uz individual; poate fi comandata de persoane fizice sau de organizatii si nu este restransa uzului confesional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.