Sari la conținut

Salveaza viata unei mame – Dorina are nevoie urgent de tratament pentru cancer

Ocara imi rupe inima, si sunt bolnav; astept sa-i fie cuiva mila de mine, dar degeaba; astept mangaietori, si nu gasesc niciunul.” (Ps. 69.20)

Doamna Szabo Dorina locuieste in orasul Stei jud. Bihor. De curand i s-a descoperit ca are cancer, insa nu se stie in ce stadiu. Pentru a afla acest lucru si pentru a incepe tratamentul cu citostace trebuie sa faca urgent doua analize: RMN cu CIV, RMN zona pelvis si RMN zona abdomen.

Diagnosticul ei este: NEO COL UTERIN – sectiunile examinate releva un infiltrant tumoral carcinomatos de tip carcinom scuamos ulcerat binde diferentiat cu aspect de  keratinizare invadad 2/3 din stroma. Singurul ei venit este 183 RON ajutorul social, din care trebuie sa traiasca ea si fiica ei care este in clasa a XII-a. Pentru ca viata doamnei Dorina sa fie salvata, sa poata incepe cat mai repede tratamentul, are nevoie de fonduri pentru cele doua analize amintite mai sus. Analizele vor fi facute la Cluj, iar costurile lor cat si transportul este de 350 de euro sau 1 500 lei.

Dupa spusele medicilor de la Oradea, fiecare zi care trece ii poate fi fatala. Doamna Dorina are nevoie de ajutorul nostru. Cei care doriti sa o sustineti, va rugam sa ne contactati la adresa de email: maranatharomania@gmail.com sau tel: 0766 365 833 sau 0749 402 098

Cei care doriti sa o ajutati financiar puteti sa donati prin:

1. Online direct cu cardul la meniul DONEAZA

2. Prin PayPal

3. Direct in conturile Maranatha Romania de mai jos:

-IN LEI direct, în contul bancar al organizatiei noastreRO02RZBR0000060012042422 deschis la Raiffeisen Bank, Chisineu Cris

IN EURO direct in contul bancar al organizatiei noastre RO 52 RZBR 0000060012246968, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU.

Sursa: intercer.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *