Sari la conținut

The show must go on!

„In ea se afla un om sarac, dar intelept, care a scapat cetatea cu intelepciunea lui. Si nimeni nu se gandise la omul acela sarac”. (Eclesiastul 9:15)

E normala, mai ales in perioada actuala, interesul puterii politice pentru imagine si pentru gestionarea acesteia. Dar anumite lucruri nu prea mi se par normale si fiecare dintre punctele enumerate mai jos imi ridica si constituie o intrebare:

1. De ce, parca deodata, un asa de mare interes in gestionarea imaginii, in sectorul guvernamental si, cu atat mai mult, la acest minister?

2. De ce mai multi consilieri, la acelasi minister si pe aceeasi sfera de activitate?

3. De ce consilierii propusi sunt persoane publice, mai mult persoane care activeaza in industria spectacolului?

4. De ce niciunul dintre cei propusi nu este o persoana cu experienta si competenta in domeniul comunicarii organizationale?

Raspunsuri ar fi, dupa cum si intrebari. Dar nu vreau sa formulez prea multe intrebari, dat fiind ca nici la cele de mai sus nu voi da un raspuns explicit; cred, deci, ca intrebarile anterioare sunt suficiente pentru a va da de gandit si pentru a va determina sa va puneti, la randul dv., multe alte intrebari.

 P.S. Nu stiu de ce, chiar nu stiu de ce, dar, la citirea articolelor de mai sus, nu am putut sa nu imi amintesc de anumiti profesori universitari care, in domeniul comunicarii, chiar aveau habar si care nu ne-ar fi scos nici prea multi bani din buzunar. Si nu stiu de ce am precizat acest lucru. Nu este insa vorba de o intrebare si nu presupune, din partea dv., niciun raspuns.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *